Zebran

Ett rum som är individuellt inrett

Zebran är gräsätare och lever på gräsmarkerna och de torra savannerna i Afrika, söder om Sahara. Den har breda vertikala vita och svarta ränder på kroppen, horisontella på benen. Zebran har en utpräglad familjekänsla och familjer sluter sig samman till större hjordar som kan omfatta tusentals djur. Ju större flocken är desto svårare är det för fienden att ge sig på ett individuellt djur.
  
Individuellt inrett är rummet Zebran, som ligger i Safarivillan, med en härligt stor veranda och vacker utsikt. Det är en mäktig känsla att ligga i den sköna sängen och titta upp i taket, där högsta punkten är närmare sex meter upp, vilket ger en härlig känsla av rymd. När du vill koppla av kan du sjunka ner i en av de sköna fåtöljerna och bara njuta av närheten till djuren och naturen utanför.

Fakta rummet: Rymligt dubbelrum i varma gröna och rödbruna färger med stor veranda och vacker utsikt över Remmarna. Smakfullt inrett med sköna sängar, exklusiva möbler och fina textilier som ger en ombonad känsla. Modernt badrum med exklusiv design. Rummet är fullt utrustat samt inrett med 40´´platt teve med cd, dvd, radio och Mp3 med sound projektor samt anslutning till bärbar dator, säkerhetsskåp och minibar.
Önskar ni personlig service under er vistelse, står vi alltid till er tjänst.

Ligger i Safarivillan som har en spännande utformning, med högt i tak och många fönster som ger ett vackert flödande ljus, rymd och karaktär. Frukost intas i restaurang Visenten. För den som önskar finns möjlighet att få frukosten serverad på sängen eller på verandan, så att ni kan njuta av avskildhet och naturens närhet.

Vi tar hand om er så att ni kan ägna er åt att ta hand om er själva - ni står alltid i fokus för vår omtanke.