Westfelt

Är den släkt som har ägt Eriksberg längst!

Familjen Westfelt är den släkt som har ägt Eriksberg längst. Anders Westfelt (1652-1705) köpte Mahra Gård 1695 (nuvarande Eriksberg) och det var under hans ägande som gården genomgick en rik utveckling och fick status som gods och herrgård, det vill säga en mera ståndsmässig prägel.

Ståndsmässig prägel har också sviten Westfelt, som ligger i om- och tillbyggda Säteriet med sin klassiskt sobra elegans. Sviten med stora fönster ut mot den rymliga terrassen, har en fantastisk utsikt över Remmarna och de fridfullt strövande djuren. Här är det enkelt att trivas. I sviten Westfelt kan du sitta nedsjunken i en av de sköna fåtöljerna, kanske dricka något gott och smaka konditorns goda konfekt medan du njuter av naturens skådespel utanför.

Fakta rummet: Rymlig svit i varma röda, gröna och ljusbruna färger med stor terrass och vacker utsikt över Remmarna. Mycket smakfull inredning med en härlig dubbelsäng, gedigna möbler, vackra textilier och tapeter med bland annat hjortar och mufflonfår som motiv. Modernt badrum med exklusiv design. Rummet är fullt utrustat samt inrett med 46´´LCD teve med cd, dvd, radio och Mp3 med sound projektor samt anslutning till bärbar dator, säkerhetsskåp och minibar.
Önskar ni personlig service under er vistelse, står vi alltid till er tjänst. 

Ligger i Säteriet med mycket elegant och exklusiv inredning, med vackra sällskapsrum och inbjudande relaxavdelning med utomhus jacuzzi, bar och bastu.
Frukost intas i restaurang Visenten. För den som önskar finns möjlighet att få frukosten serverad på sängen eller på verandan, så att ni kan njuta av avskildhet och naturens närhet.

Vi tar hand om er så att ni kan ägna er åt att ta hand om er själva - ni står alltid i fokus för vår omtanke.