Restaurang Havsörnen

En smakupplevelse för alla sinnen

I Säteriets restaurang Havsörnen arbetar vi helt och hållet utifrån det sunda förnuftet, vad naturens skafferi har att erbjuda under gällande säsong. Vi använder i sin helhet de råvaror som gården, skogen, sjöarna, havet och trädgården har att erbjuda och vi arbetar med noga utvalda personer, så som gårdens viltmästare, trädgårdsmästare samt våra lokala fiskare. Men även det bästa i råvaruväg, från det lokala området och en och annan långväga, för att få till det allra bästa.

I restaurang Havsörnen serveras genuin vällagad gourmetmat med det där lilla extra. Restaurangen är anpassad för mindre sällskap med höga förväntningar kring upplevelser av både mat och dryck. Här är det oväntade en förväntning.

I restaurang Havsörnen erbjuder vi bland annat:

  • Best of Eriksberg*, onsdag-lördag från kl 18.00 (för datum se vår kalender). Mer information>>
  • Afternoon tea. Söndagar, för datum se i vår kalender nedan. 
  • Privata middagar och event för grupper. Mer information>>

Se nedan i vår kalender vilka dagar vi erbjuder de olika alternativen. Vid förfrågningar öppnar vi upp för Best of Eriksberg även andra dagar. Med reservation för ändringar. 

Boka bord direkt här på sidan genom att trycka på "BOKA BORD" här ovanför.
Ni kan även nå oss via telefon 0454-56 43 30 eller reception@eriksberg.se
Anmäl eventuell matintolerans eller matallergi i god tid inför ert besök, för att vi ska kunna motsvara era förväntningar. Vänligen observera att vi från och med april 2018 är kontantfria.

* Vissa datum serveras Best of Eriksberg i restaurang Visenten.

Välkomna till en upplevelse!

 

november 2019