Noshörningen

Fantastiskt rum med högt i tak

I Bengt Bergs bok Abu Markúb, (1924), skriver han om att det finns två noshörningar i Afrika. Den ljusare kallas vit och anses vara harmlös, medan den mörkare fick namnet den svarta noshörningen och ännu har ryktet om sig att vara ett av Afrikas farligaste vilddjur. Noshörningens mest utmärkande drag är det stora hornet på nosen. I Farligt storvilt (1959) kallar Bengt Berg noshörningarna för fantastiskt skapade, som dock har utseenden emot sig, med sina enorma utväxter.

Fantastiskt är också rummet Noshörningen, som ligger i Safarivillan med högt i tak och stor veranda med härlig utsikt över Remmarna, där djuren brukar beta. Här omges du av trivsamt och ombonat ljus från de stora fönstren och det är en härlig känsla att sitta i den sköna soffan, eller i en av de vackra stolarna med stilfull klädsel och bara njuta.

Fakta rummet: Rymligt dubbelrum i varma bruna, beige och gröna färger med stor veranda och vacker utsikt över Remmarna. Smakfullt inrett med vackra möbler och stilfulla tapeter med gröna växter som motiv. Modernt badrum med exklusiv design. Rummet är fullt utrustat samt inrett med 40´´platt teve med cd, dvd, radio och Mp3 med sound projektor samt anslutning till bärbar dator, säkerhetsskåp och minibar. 
Önskar ni personlig service under er vistelse, står vi alltid till er tjänst.  

Ligger i Safarivillan som har en spännande utformning, med högt i tak och många fönster som ger ett vackert flödande ljus, rymd och karaktär.
Frukost intas i restaurang Visenten. För den som önskar finns möjlighet att få frukosten serverad på sängen eller på verandan, så att ni kan njuta av avskildhet och naturens närhet.

Vi tar hand om er så att ni kan ägna er åt att ta hand om er själva - ni står alltid i fokus för vår omtanke.