Kronhjortsbröööllop

Magisk stämning när hjortarna brölar

September är en fantastisk månad på Eriksberg och stämningen blir lite extra magisk när kronhjortarna brölar i viltparken. Kanske drömmer ni om ett personligt bröllop med hög service, god mat och naturens magi alldeles intill. Vi erbjuder nu möjligheten att under en helg viga er på Eriksberg under kronhjortsbrunsten. Vi ordnar boende, mat och dryck, brudbukett och vigselförrättare. Ni behöver bara välja vilket paket som passar er bäst och sedan ägna er åt varandra!


15-16 september
Efter att ni har checkat in i ert fina rum i Safarivillan kan ni förbereda er för vigseln som sker på Säteriets terrass, med fantastisk utsikt över Savannen där hjortarna brukar bröla under brunsten. Därefter får ni njuta av mousserande vin och snittar i våra vackra miljöer. På kvällen serveras en 5-rätters meny och bröllopsbakelse.

Pris för 2 personer: 8 750 kronor. I priset ingår bukett, vigsel, mousserande, snittar, 5-rätters meny, bakelse, tillgång till relaxavdelning, logi en natt i Safarivillan samt frukost.


14-16 september
Här ingår övernattning i en av våra fina sviter där vi har ordnat massage på rummet. På kvällen serveras en 3-rätters meny. Efter en härlig frukostbuffé kan ni ta det lugnt i vår relaxavdelning och efter lunchen kan ni förbereda er för vigseln. Vi kör därefter ut er till Utsikten där vigseln sker, med havet och Dragsö som vacker bakgrund, där hjortarna brukar bröla under brunsten. Tillbaka på gården får ni njuta av champagne och snittar i våra vackra miljöer. På kvällen serveras en 5-rätters meny och bröllopsbakelse.

Pris för 2 personer: 23 750 kronor. I priset ingår, massage, 3-rätters middag, lunch, bukett, vigsel, champagne, snittar, 5-rätters meny, bakelse, tillgång till relaxavdelning, logi två nätter i svit samt frukost.


Välkomna att kontakta oss för mer information och för att boka på 0454-56 43 80 eller event@eriksberg.se
Vi kan även hjälpa er med fotografering, kontakta oss för offert.

september 2018