Event med Tommy Myllymäki

Missa inte att boka in detta!

Vi är mycket glada över att hälsa Tommy Myllymäki välkommen till Eriksberg den 8 september 2018. Tommy Myllymäki är högaktuell i matlagningstävlingen Bocuse d’Or i Turin, som han vann 2014. Nu är han tillbaka i tävlingen, den här gången som coach - med siktet på guld.
På Eriksberg kommer Tommy Myllymäki att tillaga en femrätters meny som serveras i Säteriets restaurang Havsörnen. Då vi har ett begränsat antal platser säljs eventet i första hand tillsammans med hotellboende på Eriksberg. Ni har då även tillgång till vår relaxavdelning med bastu och utomhusjacuzzi där ni kan koppla av och njuta av den vackra utsikten över savannen där de vilda djuren brukar gå och beta. Den här tiden på året finns även möjlighet att höra kronhjortarna som börjar bröla under september. Missa inte att boka in detta!

I paketet ingår tillgång till relaxavdelning, fördrink, femrätters middag, vinpaket, logi en natt samt frukostbuffé. Pris per person från 3 885 kronor med boende i dubbelrum i Dammvillan.
Våra hotellgäster har 10 % rabatt i Eriksbergs gårdsbutik, från och med incheckning till och med avresedagen. Gäller viltprodukter och souvenirer (avser inte produkter från Kullaro eller Chevalier).

Ni kan boka direkt här på sidan, välj BOKA RUM här ovanför. Ni kan även kontakta oss på 0454-56 43 30 eller reception@eriksberg.se

Vänligen observera att när safariparken är stängd för säsongen får besökare inte köra runt med egen bil.

november 2018