Sportlovserbjudande

Förmånliga barnrabatter under sporlovet

Passa på att besöka Eriksberg under sportlovsveckorna. Under vecka 7 och 8 har vi öppnat upp naturlekplatsen så att ni kan vara där med familjen och njuta av frisk luft, vacker miljö och att umgås med varandra. Det finns även tid till att koppla av i relaxavdelningen där ni kan bada bastu och utomhusjacuzzis, kanske får ni se några visenter eller hjortar som vandrar förbi på Savannen utanför.
Under vecka 7 och 8 erbjuder vi följande rabatt: för barn under 6 år som sover i befintliga sängar betalar ni endast för frukost och övriga måltider. Vid bokning av 2 extrasängar bjuder vi på en.

Pris från 3 870 kronor för ett dubbelrum i Mahravillan. I paketet ingår logi med del i dubbelrum en natt samt trerätters middag, tillgång till relaxavdelning och frukostbuffé. Dryck tillkommer. Våra hotellgäster har 10 % rabatt i Eriksbergs gårdsbutik, från och med incheckning till och med avresedagen. Gäller viltprodukter och souvenirer (avser inte produkter från Kullaro eller Chevalier). Vänligen observera att den här tiden på året är safariparken stängd och det finns inte möjlighet att köra runt med egen bil.

För bokning och mer information 0454-56 43 30 eller reception@eriksberg.se
Ni kan även boka direkt här på sidan, välj BOKA RUM här ovanför.

Den 21 februari finns det möjlighet att boka till vintersafari, läs mer här>>
Den 23 och 24 februari finns det möjlighet att boka till sportlovsaktivitet, läs mer här>>

Välkomna till en helhetsupplevelse!

november 2018