Urpremiär för Mårten and

Gåsamiddag fast i Eriksbergs tappning

Den 11 november 2017 har vi premiär för Mårten and, som är en gåsamiddag fast i Eriksbergs tappning. Det blir första gången som vi har Mårten and och på menyn blir det and i två serveringar, som våra duktiga kockar har tillagat med mycket kärlek. Vi inleder naturligtivs med svartsoppa (alternativ svampsoppa) och avslutar med skånsk äppelkaka.

Pris 595 kronor per person. Dryck tillkommer. 
Ni kan boka direkt här på sidan genom att välja BOKA BORD här ovanför. Ni kan även boka på telefon 0454-56 43 30 eller reception@eriksberg.se

Kombinera gärna upplevelsen med en övernattning i vårt fina hotell. Pris för två personer i Dammvillan från 4 090 kronor. I priset ingår logi i dubbelrum, frukostbuffé, tillgång till relaxavdelning samt fyrarätters middag. Dryck tillkommer.

Meny Mårten and

Svartsoppa (alternativ svampsoppa) med tupplevermousse, tunga, rökt hjärta, picklad tomat, rostade hasselnötter, pumpapurè med vanilj och bröd

Ugnsbrässerat lårben, rödkål, strimmlat sidfläsk, buljong, haricots verts, katrinplommon och rotfruktspuré

Bröstfilé, hasselbackspotatis, brysselkål, picklad lök, äpple, smörstekt savojkål, svartvinbärsmarmelad och gräddigandsås.

Skånsk äppelkaka med vaniljsås

mån tis ons tors fre lör sön
26
27
28
29
30
31
1
 
 
 
 
 
 
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6