Mårten and

Gåsamiddag fast i Eriksbergs tappning

Den 10 november 2018 erbjuder vi Mårten and, som är en gåsamiddag fast i Eriksbergs tappning. På menyn blir det and i två serveringar, som våra duktiga kockar har tillagat med mycket kärlek. Vi inleder naturligtivs med svartsoppa (alternativ svampsoppa) och avslutar med skånsk äppelkaka.

Pris 595 kronor per person. Dryck tillkommer. 
Ni kan boka direkt här på sidan genom att välja BOKA BORD här ovanför. Ni kan även boka på telefon 0454-56 43 30 eller reception@eriksberg.se

Kombinera gärna upplevelsen med en övernattning i vårt fina hotell.

Meny Mårten and

  • Svartsoppa med andlevermousse, rökt hjärta, picklad tomat, rostade hasselnötter, pumpapuré med vanilj och bröd eller Svampsoppa med andlevermousse, rökt hjärta, picklad tomat, rostade hasselnötter, pumpapuré med vanilj och bröd
  • Ugnsbrässerat lårben, rödkål, strimlat sidfläsk, buljong, haricots verts, katrinplommon och rotfruktspuré
  • Bröstfilé, hasselbackspotatis, brysselkål, picklad lök, äpple, smörstekt savojkål, svartvinbärsmarmelad och gräddig andsås
  • Skånsk äppelkaka med vaniljsås

november 2018