Extra städpersonal med möjlighet till fast tjänst

Vi behöver förstärka städteamet

Extra städpersonal med möjlighet till fast tjänst. Vi räknar med en mycket intensiv sommarsäsong och behöver nu förstärka vårt duktiga städteam med extra personal. Vi söker dig som brinner för att ge våra gäster det bästa. Du är en person som får saker gjorda. Med en positiv anda, hög stresstålighet och flexibilitet blir du en viktig del i vårt team av städpersonal. Det är viktigt för oss att du har en positiv inställning till servicebranschen och för att passa för arbetet måste du har erfarenhet från städarbete. Har du arbetat med hotellstäd är det ett stort plus. Dessutom måste du kunna svenska, flytande i tal och skrift samt engelska i tal. Du har körkort.

Då vi står inför nya spännande projekt, med nya boenden ute i safariparken, måste du också vara öppen för förändringar i arbetet och se möjligheterna med nya arbetsuppgifter.

Tjänsten är på heltid med start omgående. Möjlighet till förlängning och fast tjänst finns. Arbetstiden är varierande. Lön enligt avtal.
Vi rekryterar löpande och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Märk ansökan Städ 2017. Bifoga CV med referenser + personligt brev till bo.svensson@eriksberg.se

Fakta Eriksberg Hotel & Nature Reserve: Eriksberg erbjuder möten och en unik helhetsupplevelse kring djur och natur samt logi och gastronomi. På Eriksberg, som är ett av norra Europas största vilthägn, finns en unik kombination av avskildhet och naturens närhet. Inom området finns byggnader från fem århundraden som inrymmer bland annat moderna konferenslokaler, hotell, restauranger, vinkällare och gårdsbutik med försäljning av Eriksbergs egna viltprodukter.