Vi söker en husfru med intresse för värdskap

Du har öga för inredning, blommor och detaljer

En unik möjlighet för dig som trivs att arbeta med människor och har detaljfokus. Vi söker en driven och ansvarstagande person till Nordens största safaripark Eriksberg Hotel & Nature Reserve. Du ansvarar för att upprätthålla högsta service och kvalitet inom städ och tvätt. Du har även budget- och inköpsansvar inom ditt område samt personalansvar för ett städteam om 1-10 personer beroende på olika arrangemang. Du deltar själv i det dagliga arbetet. Som person är du självgående, prestigelös och van att hugga i. Du har tidigare erfarenhet av housekeeping från hotellverksamhet.

Då vi står inför nya spännande projekt, med nya boenden ute i safariparken, måste du också vara öppen för förändringar i arbetet och se möjligheterna med nya arbetsuppgifter.

Dina huvudsakliga ansvarsområden är:
• Att ansvara för Housekeeping och den dagliga driften på avdelningen
• Leda och motivera städteamet till att överträffa gästernas förväntningar
• Att leda och säkerställa avdelningens kvalitetsarbete
• Ansvara för budgetarbetet och fortlöpande följa upp avdelningens resultat
• Ansvara för att schemaläggning sker korrekt och optimalt för verksamheten
• Säkerställa informationsflödet inom avdelningen och till andra avdelningar i verksamheten

Din profil: För att passa för rollen ser vi att du har mångårig erfarenhet av en arbetsledande position inom housekeeping från hotellverksamhet, gärna i kombination med en relevant utbildning på eftergymnasial nivå. Du tycker om att leda och motivera människor och att uppnå resultat. Du är en stark kommunikatör och du har öga för inredning, blommor och detaljer.

Du talar svenska och engelska flytande. Ytterligare språk är meriterande. Du är en naturlig ledare med karisma och har förmågan att engagera och inspirera andra människor. Du är dessutom en strukturerad och organiserad person med god erfarenhet av att ta fram och implementera rutiner och effektiva processer för att lösa uppgiften. Vi värdesätter att du är en person som har förmågan att skapa trivsel med en känsla för detaljer.

Vi erbjuder:
Tillsvidareanställning på 100 %. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Arbetstiden är varierande. Lön enligt avtal. 
Vi rekryterar löpande och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Märk ansökan Husfru 2017. Bifoga CV med referenser + personligt brev till bo.svensson@eriksberg.se

Välkommen med din ansökan!