Eriksberg Easter

Fira påsk mitt bland det vilda!

Koppla av och hämta ny energi med god mat och övernattning mitt bland det vilda! Boka in Eriksberg Easter och njut av tystnaden och lugnet som finns på Eriksberg.
När ni har checkat in i ert fina hotellrum väntar välkomstfika och ni har tillgång till relaxavdelningen där ni kan koppla av och bada bastu och utomhusjacuzzis. Har ni tur får ni se några av de vilda djuren som brukar vara synliga på Savannen nedanför. Under kvällen serveras en trerätters Best of Eriksberg i Säteriets restaurang Havsörnen, som är anpassad för mindre sällskap med höga förväntningar kring upplevelser av både mat och dryck. Här är det oväntade en förväntning. Efter en god natts sömn i sköna sängar, väntar en god och mättande frukostbuffé. 

Pris från 4 950 kronor för två personer i dubbelrum i Dammvillan. I priset ingår välkomstfika med något gott tilltugg, entré till parken om ni önskar köpa till vår guidade safaritur, tillgång till relaxavdelning, trerätters meny (dryck tillkommer), logi en natt med del i dubbelrum samt frukostbuffé. Våra hotellgäster har även 10 % rabatt i Eriksbergs gårdsbutik, från och med incheckning till och med avresedagen. Gäller viltprodukter och souvenirer (avser inte produkter från Kullaro eller Chevalier). 

Boka direkt här på sidan genom att välja Boka Rum här ovanför, ni kan även kontakta oss på 0454-56 43 30 eller reception@eriksberg.se
Vänligen observera att när safariparken är stängd för säsongen finns inte möjlighet att köra runt med egen bil. 

Välkomna till en helhetsupplevelse mitt bland det vilda!

februari 2018