Eriksbergs mästerkock

Följ i mästerkockarnas fotspår mitt bland det vilda!

Vill ni också uppleva en del av de moment som deltagarna i den populära tv-succén Sveriges mästerkock fick vara med om när de spelade in ett program här på Eriksberg, boka då in Eriksbergs mästerkock den 27-29 april 2018. Sveriges tuffaste matjury finns inte på plats, det gör däremot Eriksbergs kockar som grillar vilda delikatesser som serveras till lunch utomhus. Precis som i programmet ingår även en guidad rundtur i safariparken. I detta paket ingår även vinprovning och två nätters övernattning.

Efter att ni har checkat in i ert fina hotellrum kan ni koppla av i relaxavdelningen med bastu och utomhusjacuzzis. Därefter väntar en vinprovning med Eriksbergs sommelier, som tar er med på en resa genom Toscanas viner. Ni får prova fem viner tillsammans med fingermat. Under kvällen serveras en varmrätt som våra duktiga kockar har tillagat med kärlek.
Efter en härlig natt väntar Eriksbergs frukostbuffé och under förmiddagen kan ni koppla av i våra fina miljöer. Från relaxavdelningen har ni vacker utsikt över Savannen, där de vilda djuren brukar gå och beta. Därefter kör vi enligt följande program: 
12.00-14.00: Samling. Grillning och lunch.
14.30: Guidad tur i safariparken.
16.00. Tillbaka på gården. 
16.00-19.00: Egentid med tillgång till relaxavdelningen. Ni serveras ett glas mousserande vin med tilltugg.
19.00: Middag.

Mätta och belåtna väntar åter en god natts sömn i ert fina hotellrum. När ni vaknar kan ni ta det lugnt och njuta av en härlig frukostbuffé och kan därefter lämna Eriksberg, fyllda av nya intryck och minnen.

Pris från 4 575 kronor per person med del i dubbelrum. I priset ingår vinprovning, varmrätt, grillmeny, guidad rundtur, tillgång till relaxavdelning, ett glas mousserande vin med tilltugg, tvårätters middag, logi två nätter i Dammvillan och frukostbuffé. Dryck tillkommer.

Boka genom att kontakta oss på 0454-56 43 30 eller reception@eriksberg.se

Nedan kan ni se bilder från när Sveriges mästerkock spelades in på Eriksberg, i november 2016.