Matevent med Daniel Berlin

Gastronomiskt event med Michelinkock

Vi är mycket stolta att hälsa Daniel Berlin och hans team välkomna till Eriksberg den 3 februari 2017. Det blir en gastronomisk helkväll i internationell mästarklass, viltkött från Eriksberg tillagas på ett garanterat uppseendeväckande sätt av Daniel Berlin, som har tilldelats en stjärna i Guide Michelin och är en av Sveriges mest uppfinningsrika unga kockar. Hans restaurang rankas som tolfte bästa restaurang i Europa.

I paketet ingår en övernattning i Eriksbergs hotell, med möjlighet att checka in från klockan 14.00. Under eftermiddagen kan ni ta det lugnt och koppla av i vår relaxavdelning med bastu och utomhusjacuzzis, innan kvällens event inleds klockan 18.30 med en fördrink i Säteriet. Vid 19.15 är det dags att sätta sig till bords och den kulinariska resan på mycket hög nivå kan börja.

Pris per person från 3 595 kronor, inklusive fördrink, middag med utvalt dryckespaket, tillgång till relaxavdelning, logi en natt med del i dubbelrum samt frukostbuffé. Begränsat antal platser.
Våra hotellgäster har 10 % rabatt i Eriksbergs gårdsbutik, från och med incheckning till och med avresedagen. Gäller viltprodukter och souvenirer (avser inte produkter från Kullaro eller Chevalier).

Boka på 0454-56 43 30 eller reception@eriksberg.nu

Fotograf: David Magnusson