Dagens lunch

Viltinspirerad husman bland det vilda

Vi serverar dagens viltinspirerade lunch i restaurang Visenten, måndag till fredag, med ankomst mellan klockan 11.30-14.00 (med reservation för ändringar). Vi har drop-in på dagens lunch, det händer ibland att restaurangen är fullbokad, abonnerad eller av andra orsaker håller stängt. Vi rekommenderar därför att ni förbokar ert bord för att vara garanterad plats. Det kan ni göra direkt här på sidan genom att trycka på "BOKA BORD" här ovanför. Ni kan även nå oss via telefon 0454-56 43 30 eller reception@eriksberg.se 

  • Dagens lunch inklusive soppa, salladsbuffé, bröd och kaffe: 145 kronor per person. Från och med 2019 kostar dagens lunch 155 kronor per person.
  • Dagens soppa inklusive salladsbuffé, bröd och kaffe: 85 kronor per person
  • Dessert dagens lunch: 75 kronor per person

Meny vecka 46

  • Måndag: Kalops på kronvilt med rödbetor och kokt potatis
  • Tisdag: Fiskburgare med rökig aioli, briochebröd och pommes
  • Onsdag: Köttfärslimpa på hängmörat nötkött från Mellby Gård med gräddsås, röd vinbärsgele och kokt potatis   
  • Torsdag: Stekt fläsk med löksås, kokt potatis och rårörda lingon
  • Fredag: Piccatastekt vildsvinsinnanlår med krämig tomatsås och stekt potatis
  • Veckans dessert dagens lunch 75 kr: Toscakaka med vaniljglass
  • Söndag: Helglunch med varmrätt på buffé: 195 kr. Läs mer här>>

Meny vecka 47

  • Måndag: Älgsalsiccia med krossad potatis, brynt smör, äpple, lök och senap
  • Tisdag: Fetaostfylld viltfärslimpa på vildsvin med örtsås och rostad potatis
  • Onsdag: Stekt strömming med potatispuré, brynt smör och rårörda lingon
  • Torsdag: Dillkött på vildsvin med smörslungade morötter och kokt potatis
  • Fredag: Ört- och vitlökskryddad rostbiff av hängmörat nötkött från Mellby Gård med bearnaisesås, syltad tomat och friterad potatis
  • Veckans dessert dagens lunch 75 kr: Äppelkaka med vaniljgrädde

Med reservation för ändringar.

Välkomna till en lunch bland det vilda!

november 2018