Dagens lunch

Viltinspirerad husman bland det vilda

Vi serverar dagens viltinspirerade lunch i restaurang Visenten*, måndag till fredag, med ankomst mellan klockan 11.30-14.00* (med reservation för ändringar). Vi har drop-in på dagens lunch, det händer ibland att restaurangen är fullbokad, abonnerad eller av andra orsaker håller stängt. Vi rekommenderar därför att ni förbokar ert bord för att vara garanterad plats. Det kan ni göra direkt här på sidan genom att trycka på "BOKA BORD" här ovanför. Ni kan även nå oss via telefon 0454-56 43 30 eller reception@eriksberg.se 

  • Dagens lunch inklusive soppa, salladsbuffé, bröd och kaffe: 145 kronor per person
  • Dagens soppa inklusive salladsbuffé, bröd och kaffe: 85 kronor per person
  • Veckans dessert: 105 kronor per person

* Den 13 mars serveras lunchen i restaurang Havsörnen. 


Meny vecka 9

  • Måndag: Viltfärsbiff serveras med ädelostsås, rostad potatis och smörslungad broccoli
  • Tisdag: Kryddig korvgryta serveras med pilaffris
  • Onsdag: Fisk- och skaldjursfrikassé med saffransaioli och dillslungad potatis
  • Torsdag: Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon
  • Fredag: Rimmad vildsvinsstek med äppelcidersås och rostade rotfrukter
  • Veckans dessert 105 kr: Marängsviss

Meny vecka 10

  • Måndag: Örtkryddad viltfärsbiff med dijonsås och rostad potatis
  • Tisdag: Rimmad oxbringa med pepparrotssås och kokt potatis
  • Onsdag: Stekt kummel med kapris, rödbetor, räkor och brynt smör samt dillslungad potatis
  • Torsdag: Isterband på dov- och kronvilt med senapsstuvad potatis och rödbetor
  • Fredag: Piccatastekt vildsvinsinnanlår med tomatsås och stekt potatis
  • Veckans dessert 105 kr: Kladdkaka med bärkompott och vaniljgrädde

Välkomna till en lunch bland det vilda!

februari 2018