Vildsvinet

Vildsvinet gynnar skogsbruket på Eriksberg

Vildsvinet är det djur som mest gynnar skogsbruket på Eriksberg, tack vare bökandet i marken. Bengt Berg tog hit vildsvin, eftersom han ville bedriva uppfödning av alla vilda djur. Vildsvinen är för det mesta nattaktiva, men kan även dagtid söka efter föda. De är också mycket sociala djur, som trivs att leva i grupp.
  
Trivas alldeles utomordentligt vill vi också att du ska göra i rummet Vildsvinet, som ligger i ombyggda Dammvillan. Här är takhöjden som högst närmare fem meter och det ger en härlig känsla av rymd. En härlig känsla ger det också att koppla av i en av de sköna karmstolarna, med ett kupat glas med rumstempererad Calvados och konditorns goda konfekt och bara njura av utsikten över ängen och dammen utanför, där djuren brukar komma riktigt nära inpå.

Fakta rummet: Dubbelrum i varma gröna färger med rymligt trädäck och vacker utsikt över en äng och dammen. Smakfullt inrett med vackra ekmöbler, sköna sängar och fina textilier som ger en ombonad känsla. Modernt badrum med exklusiv design. Rummet är fullt utrustat samt inrett med 40" platt teve med cd, dvd, radio och Mp3 med sound projektor samt anslutning till bärbar dator, säkerhetsskåp och minibar.

Ligger i Dammvillan som är ett vackert korsvirkeshus med vasstak. 
Frukost intas i restaurang Visenten. För den som önskar finns möjlighet att få frukosten serverad på sängen eller på trädäcket, så att ni kan njuta av avskildhet och naturens närhet.

Vi tar hand om er så att ni kan ägna er åt att ta hand om er själva - ni står alltid i fokus för vår omtanke.