Leoparden

Vackert rum med enastående utsikt

I Bengt Bergs bok Farligt Storvilt (1959) skriver han om den fläckiga rövaren pantern. Panter och leopard är samma djur. De flesta leoparder är orange-gul färgade med svarta fläckar, men det finns flera avvikelser från den vanliga pälsfärgen, den mest påtagliga är den så kallade melanismen, ett överskott av svart pigment, som innebär att leoparden är svart. Till sin kroppsform kan leoparden beskrivas som en stor katt och är ett mycket vackert djur.
  
Vackert är också rummet Leoparden, som ligger i Safarivillan med en stor veranda och enastående utsikt över Remmarna där det finns god chans att se Eriksbergs samtliga djurarter ströva omkring. Ljuset från de stora fönstren ger en härlig inramning på rummet, samtidigt som den höga takhöjden ger en känsla av rymd . I Leoparden finns sköna möbler där du kan sjunka ner, med ett gott rumstempererat gott vin och bara njuta av tillvaron. 

Fakta rummet: Rymligt dubbelrum i varma bruna och gröna färger med stor veranda och vacker utsikt över Remmarna. Smakfullt inrett med vackra möbler, sköna sängar och härliga textilier som ger en ombonad känsla. Modernt badrum med exklusiv design. Rummet är fullt utrustat samt inrett med 40´´platt teve med cd, dvd, radio och Mp3 med sound projektor samt anslutning till bärbar dator, säkerhetsskåp och minibar. 
Önskar ni personlig service under er vistelse, står vi alltid till er tjänst.

Ligger i Safarivillan som har en spännande utformning, med högt i tak och många fönster som ger ett vackert flödande ljus, rymd och karaktär.
Frukost intas i restaurang Visenten. För den som önskar finns möjlighet att få frukosten serverad på sängen eller på verandan, så att ni kan njuta av avskildhet och naturens närhet.

Vi tar hand om er så att ni kan ägna er åt att ta hand om er själva - ni står alltid i fokus för vår omtanke.