Lejonet

Rymligt dubbelrum med högt i tak

Lejonet kallas ibland för djurens konung och har alltid varit mytomspunnet. Både hanen och honan har blivit förärade attribut som modiga, ädla, kraftfulla och skickliga jägare. Bengt Berg skrev i sin bok Farligt storvilt (1959) att en av lejonets förnämsta uppgift har sedan länge varit att pryda olika länders riksvapen, som en symbol för mod och kraft. En lejonhane med en stor och kraftig man, ser imponerande ut.
  
Imponerande är också rummet Lejonet, som ligger i Safarivillan, med stor veranda utanför och fantastisk utsikt. Rummet har högt i tak och med de stora fönstren som släpper in ljuset och ger rummet en härlig inramning, är det en rogivande upplevelse att sitta i en av de mjuka fåtöljerna och titta ut över Remmarna - det är första parkett till naturen och djuren.

Fakta rummet: Rymligt dubbelrum i varma beige, bruna och gröna färger med stor veranda och vacker utsikt över Remmarna. Smakfull inredning med gedigna möbler, sköna sängar och vackra stolar med stilfull klädsel. Modernt badrum med exklusiv design. Rummet är fullt utrustat samt inrett med 40´´platt teve med cd, dvd, radio och Mp3 med sound projektor samt anslutning till bärbar dator, säkerhetsskåp och minibar. 
Önskar ni personlig service under er vistelse, står vi alltid till er tjänst.

Ligger i Safarivillan som har en spännande utformning, med högt i tak och många fönster som ger ett vackert flödande ljus, rymd och karaktär.
Frukost intas i restaurang Visenten. För den som önskar finns möjlighet att få frukosten serverad på sängen eller på verandan, så att ni kan njuta av avskildhet och naturens närhet.

Vi tar hand om er så att ni kan ägna er åt att ta hand om er själva - ni står alltid i fokus för vår omtanke.