Giraffen

Rum med högt i tak

Giraffen är världens högsta landdjur och lever på afrikanska savanner söder om Sahara. Giraffen har ett unikt teckningsmönster och kraftigt förlängda halskotor. Ett syfte med den långa halsen är att giraffen ska kunna nå föda som andra djur inte når. Giraffen kan bli upp till 5,5 meter hög och från sin höga höjd håller den bra uppsikt över terrängen omkring.

Hög höjd är det också i rummet Giraffen, som ligger i Safarivillan. Här är takhöjden som högst närmare sex meter och det ger en härlig känsla av rymd. En härlig känsla ger det också att koppla av i en av de sköna fåtöljerna eller behagliga soffan, med ett kupat glas med rumstempererad Calvados och bara njuta av utsikten över Remmarna där djuren brukar ströva omkring.

Fakta rummet: Rymligt dubbelrum i varma röda färger med stor veranda och vacker utsikt över Remmarna. Smakfullt inrett med gedigna möbler, sköna sängar och vackra textilier. Modernt badrum med exklusiv design. Rummet är fullt utrustat samt inrett med 40´´platt teve med cd, dvd, radio och Mp3 med sound projektor samt anslutning till bärbar dator, säkerhetsskåp och minibar.
Önskar ni personlig service under er vistelse, står vi alltid till er tjänst.

Ligger i Safarivillan som har en spännande utformning, med högt i tak och många fönster som ger ett vackert flödande ljus, rymd och karaktär.
Frukost intas i restaurang Visenten. För den som önskar finns möjlighet att få frukosten serverad på sängen eller på verandan, så att ni kan njuta av avskildhet och naturens närhet.

Vi tar hand om er så att ni kan ägna er åt att ta hand om er själva - ni står alltid i fokus för vår omtanke.