Flodhästen

Häftigt rum med härlig känsla

Flodhästar lever i Afrika, söder om Sahara och tillbringar större delen av sitt liv i vatten. Bengt Berg skriver i sin bok Abu Markúb, (1924) om möten med väldiga flodhästar, som för det mesta var beskedliga, men vid något tillfälle var det en kolossal flodhäst som häftigt frustande och vrålade, blev väldigt närgången. 

Häftigt är också rummet Flodhästen, som ligger i Safarivillan, där takhöjden som högst är närmare sex meter och ger en härlig känsla av rymd. En härlig känsla ger det även att sjunka ner i en av de sköna fåtöljerna, men något gott att dricka och konditorns goda konfekt och bara njuta av den rogivande utsikten över Remmarna, där de fridfullt strövande djuren brukar beta.  

Fakta rummet: Rymligt och ljust dubbelrum i beige och gröna färger med stor veranda och vacker utsikt över Remmarna. Smakfull och harmonisk inredning med vackra möbler, sköna sängar och härliga textilier. Modernt badrum med exklusiv design. Rummet är fullt utrustat samt inrett med 40´´platt teve med cd, dvd, radio och Mp3 med sound projektor samt anslutning till bärbar dator, säkerhetsskåp och minibar. 
Önskar ni personlig service under er vistelse, står vi alltid till er tjänst.

Ligger i Safarivillan som har en spännande utformning, med högt i tak och många fönster som ger ett vackert flödande ljus, rymd och karaktär.
Frukost intas i restaurang Visenten. För den som önskar finns möjlighet att få frukosten serverad på sängen eller på verandan, så att ni kan njuta av avskildhet och naturens närhet.

 
Vi tar hand om er så att ni kan ägna er åt att ta hand om er själva - ni står alltid i fokus för vår omtanke.