Big Five

Majestätisk är denna ljusa svit

Big Five är samlingsnamnet på fem afrikanska storvilt; lejon, leopard, elefant, afrikansk buffel och noshörning. Dessa djur anses som de svåraste och farligaste att jaga av savannernas däggdjur. Numera används Big Five även bland turister som checklista på djur som man vill skryta med att man har sett. Bengt Berg nämner samtliga fem djur i sin bok Farligt storvilt (1959). Han skriver bland annat om lejonet som det majestätiska djuret.
   
Majestätiskt är också den ljusa sviten Big Five, som ligger i södra delen av Safarivillan. Ett rymligt vardagsrum med stora fönster och den höga takhöjden på sex meter gör att det blir mycket ljus och rymd. Här kan du slå dig ner i en av de majestätiska skinnfåtöljerna eller skinnsoffan och bara njuta av klass och elegans, kanske med ett glas svalkande champagne och konditorns utsökta choklad, medan djuren strövar på Remmarna utanför.     

Fakta rummet: Rymlig svit för två personer med stor veranda, underbar utsikt och ljusinsläpp med stora fönsterpartier i tre väderstreck. Mycket smakfull inredning i beige och bruna färger med exklusiva ekmöbler, mattor och textilier. Separat sovrum med elegant dubbelsäng i skinn. Stort exklusivt badrum med rymligt badkar och separat dusch. 
Sviten är fullt utrustat samt inrett med 46´´platt teve med cd, dvd, radio och Mp3 med sound projektor samt anslutning till bärbar dator, säkerhetsskåp och minibar. Platt teve finns även i sovrummet.
Önskar ni personlig service under er vistelse, står vi alltid till er tjänst.  
   
Ligger i Safarivillan som har en spännande utformning, med högt i tak och många fönster som ger ett vackert flödande ljus, rymd och karaktär.
Frukost intas i restaurang Visenten. För den som önskar finns möjlighet att få frukosten serverad på sängen eller på verandan, så att ni kan njuta av avskildhet och naturens närhet. 

Vi tar hand om er så att ni kan ägna er åt att ta hand om er själva - ni står alltid i fokus för vår omtanke.