Eriksberg Hotel & Natures nya hotell är äntligen färdigt och verksamhet fortsätter att växa.
Vi söker nu en kökschef till vårt duktiga köksteam, som tillsammans med vår gastronomiska ledare Peter J Skogström, ska utveckla verksamheten.
Eriksberg Hotel & Natures nya hotell är äntligen färdigt och verksamhet fortsätter att växa.
Vi söker nu en souschef till vårt duktiga köksteam, som tillsammans med vår gastronomiska ledare Peter J Skogström, ska utveckla verksamheten.
Snart öppnar vi vår nya hotellbyggnad Arken! Eftersom vi räknar med en mycket intensiv säsong behöver vi nu förstärka vårt duktiga housekeepingteam med säsongspersonal.
Läs merNu behöver vi komplettera vårt duktiga team med erfaren serveringspersonal inför säsongen.
Läs merVi behöver förstärka vår verksamhet med en ansvarig för all framtida slakt, styckning och chark.
Läs merEriksberg søger en resultatorienteret F&B-ansvarlig, der skal udvikle og drive vores forskellige restauranter og initiativer inden for Food & Beverage.
Läs merNu behöver vi komplettera vårt duktiga team med erfaren serveringspersonal.
Läs merVad sägs om att jobba med jakt och viltvård i Blekinge i Skandinaviens största safaripark?
Läs merNu behöver vi komplettera vårt duktiga team med fler erfarna kockar.
Läs merEriksberg Hotel & Nature Reserve söker en resultatinriktad F&B som ska utveckla och driva effektiviteten i ansvarsområdet med fokus på ekonomi och hög kvalité. I rollen ingår även att upprätta budget och budgetuppföljning.
Läs merEriksberg Hotel & Nature Reserve söker en resultatinriktad huvudsommelier som ska komplettera vårt duktiga restaurangteam samt ansvara för vår vinkällare, som finns med på Wine Spectator, där vi har 2 glas av 3 möjliga, och Star Wine List Global.
Läs mer