Tasting event

Träffa några av våra duktiga leverantörer!

Under årets första månader 2018 har ni möjlighet att träffa några av våra duktiga leverantörer här på Eriksberg, som berättar om sina produkter som ni också får prova. Tasting event startar klockan 18.00.

  • 26 januari: Ölprovning med Klackabacken*: Tim från Klackabacken låter er uppleva en härlig kväll där ni får prova fem öl tillsammans med fingermat. Efter provningen serveras en varmrätt där ni har möjlighet att köpa till er favoritöl från provningen. 
  • 23 februari: Ost och vinprovning i samarbete med Orranäs gårdsmejeri och Vingården Stora Boråkra. Ni samlas för en smakfull kväll där ni får prova fem ostar och viner under ledning av kvällens värdar, Staffan och Boel. 
  • 23 mars: Öl och mat i kombination med Lennart Johansson från Constant Companion**. Ni får uppleva en ölprovning i kombination med en enklare trerätters meny och provar totalt sex olika öl under ledning av kvällens värd.
  • 27 april: Vinprovning Toscana. Vår egen sommelier Philip Roslund tar er med på en resa genom Toscanas viner och ni får prova fem viner tillsammans med fingermat. 

Pris för Tasting event är 395 kronor per person. 
Välkommen att boka på 0454-56 43 30 eller reception@eriksberg.se

* "Klackabackens Bryggeri är ett hantverksbryggeri beläget strax väster om Kristianstad. Vi vill med vår öl skapa en förståelse för hantverket bakom att producera riktigt bra öl. Vi förenar kreativitet med traditionellt kunnande. Resultatet? Klassiskt med en twist. För oss betyder det klassiskt stilade öl för dig som just upptäckt charmen och smakrikedomen i hantverksöl, och med en twist för dig som kräver det där lilla extra av en öl. Med stor kunskap om mat och råvaror försöker vi alltid öka medvetenheten om vilka fantastiska smakkombinationer det finns när man parerar mat med öl. Välkomna in i Klackabackens värld".  www.klackabacken.se

** "Constant Companion AB är en svensk öl-importör som samarbetar med globala bryggerier med genuin passion för sitt hantverk. Vårt mål är att dela deras verk och sprida smakupplevelser utöver det vanliga. Vi jobbar under mottot Let the beer speak vilket syftar till att öl är ett allkonstverk som berör alla sinnen och förtjänar vår fulla uppmärksamhet".
www.constantcompanion.se

januari 2018