Julbord med övernattning

Julstämning på Eriksberg

När vintermörkret lägger sig är det härligt att ha någonting att se fram emot. Kombinera årets viltjulbord med en övernattning i Eriksbergs fina hotell. Vi erbjuder förmånliga julpriser med unikt boende bland vilda djur. Efter att ni har checkat in i ert fina hotellrum kan ni ta det lugnt och koppla av i vår fina relaxavdelning med bastu och utomhusjacuzzis. Härifrån har ni en fantastisk utsikt över Savannen/Remmarna där de vilda djuren brukar vara synliga.

Därefter är det dags att njuta av årets viltjulbord som våra duktiga kockar har tillagat med kärlek. Flera av delikatesserna som dukas upp i våra vackra miljöer, kommer från Eriksbergs
egna vilthägn eller närområdet. Mätta och belåtna väntar en god natts sömn i ert fina hotellrum och när ni vaknar upp till en ny härlig dag, kan ni njuta av Eriksbergs frukostbuffé.

Årets viltjulbord har premiär den 24 november 2017. Fredagar och lördagar har vi även en magiker på plats som minglar mellan borden och genomför close-up tricks.

  • Julbord med övernattning vardagar: Pris från 1 925 kronor per person i dubbelrum i Dammvillan. I priset ingår relaxavdelning, viltjulbord, logi och frukostbuffé.
  • Julbord med magi och övernattning fredagar och lördagar: Pris från 1 995 kronor per person i dubbelrum i Dammvillan. I priset ingår relaxavdelning, viltjulbord med magi, logi och frukost.  

Ni kan boka direkt här på sidan genom att välja BOKA RUM här ovanför. Välj Paket & Erbjudanden. Ni kan även boka via reception@eriksberg.se eller 0454-56 43 30.