Kronhjortsbrunst

Upplev kronhjortarnas mäktiga brölande

September är en mycket vacker tid på Eriksberg, naturen är i höstskrud och kronhjortarnas mäktiga brölande hörs från olika platser runt om i viltparken. Vill ni också uppleva detta har ni möjlighet den 16 september 2017, då vi tillsammans med en av våra duktiga guider åker runt och lyssnar till kronhjortarnas brölande. Vi stannar vid kända brunstplatser och får även se några av de mäktiga handjuren. Under kvällen serveras en trerätters middag, som våra duktiga kockar har tillagat med kärlek.

I detta erbjudande* ingår fika vid ankomst, guidning i parken, tillgång till relaxavdelning, trerätters middag, logi en natt med del i dubbelrum och frukostbuffé. Dryck tillkommer. Pris från 2 750 kronor per person. Våra hotellgäster har 10 % rabatt i Eriksbergs gårdsbutik, från och med incheckning till och med avresedagen. Gäller viltprodukter och souvenirer (avser inte produkter från Kullaro eller Chevalier).

Program:

  • 14.00: Incheckning. Under eftermiddagen serveras fika och ni har möjlighet att koppla av i relaxavdelningen.

  • 16.30: Samling och genomgång/information.

  • 17.00–18.30: Guidad tur i parken.

  • 19.00: Trerätters middag.

Ni kan boka direkt här på hemsidan, välj BOKA RUM och paket här ovanför. Ni kan även boka via reception@eriksberg.se eller 0454-56 43 30.

* Vill ni enbart vara med på den guidade turen samt middagen, kostar det 1 290 kronor per person. Dryck tillkommer.