Tvårätters helglunch

Avnjut en god lunch bland det vilda!

Helglunchen är fullbokad 15 och 16 april, ni har möjlighet att sätta upp er på vår väntelista.

Den 15 och 16 april 2017 har vi påsköppet i safariparken och ni kan passa på att äta en tvårätters helglunch i Säteriet på Eriksberg. Det är en serverad för- och varmrätt och kostar 295 kronor per person. Dryck tillkommer. Det finns möjlighet att köpa till efterrätt på plats för 125 kronor per person. Ankomst mellan klockan 12.00 och 15.00. Förboka gärna, det kan ni göra direkt här på sidan genom att trycka på "BOKA BORD" här ovanför, välj restaurang Havsörnen och Helglunch. Ni kan även nå oss via telefon 0454-56 43 30 eller reception@eriksberg.nu

Ska ni enbart äta i restaurangen behöver ni inte betala entréavgift. Vill ni även köra ut på safarislingan måste ni först betala gällande entréavgifter>>

Meny 15 och 16 april:

  • Förrätt: Lax och räkor med brynt smörsås, citron, sparris, sockerärter, rädisor och dill
  • Varmrätt: Kronviltsstek späckad med plommon, serveras med potatis, persiljecrème, sky smaksatt med schalottenlök samt lök och äpple

Välkomna till en god lunch bland det vilda!