Eriksberg Spring

Vårspecial mitt bland det vilda!

Vill ni äta och sova gott samt hämta ny energi. Unna er en övernattning bland det vilda på Eriksberg.
Koppla av i relaxavdelningen med bastu och utomhusjacuzzis och njut av utsikten över Remmarna/Savannen där de vilda djuren brukar vara synliga. På kvällen väntar en trerätters middag som är en gastronomisk upplevelse för alla sinnen. Efter en god natts sömn i ert fina hotellrum, dukar vi upp Eriksbergs härliga frukostbuffé.

Pris från 3 390 kronor för två personer i dubbelrum. I priset ingår tillgång till relaxavdelning, trerätters middag (dryck tillkommer), logi med del i dubbelrum i Mahravillan, Safarivillan eller Dammvillan samt frukostbuffé. Erbjudandet gäller nya bokningar med ankomst 30 april-3 maj, 14 maj, 21 maj eller 28 maj 2017 och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Våra hotellgäster har 10 % rabatt i Eriksbergs gårdsbutik, från och med incheckning till och med avresedagen. Gäller viltprodukter och souvenirer (avser inte produkter från Kullaro eller Chevalier).

Ni kan boka direkt här på sidan, välj BOKA RUM här ovanför. Ni kan även boka på 0454-56 43 30 eller reception@eriksberg.se