Eriksbergs mästerkock

Följ i mästerkockarnas fotspår mitt bland det vilda!

Vill ni också uppleva en del av de moment som deltagarna i den populära tv-succén Sveriges mästerkock fick vara med om, när de spelade in ett program här på Eriksberg. Boka då in Eriksbergs mästerkock den 2 september 2017. Sveriges tuffaste matjury finns inte på plats, det gör däremot Eriksbergs kockar som grillar vilda delikatesser som serveras till lunch utomhus. Precis som i programmet ingår även en guidad rundtur i safariparken.

Under eftermiddagen kan ni koppla av i relaxavdelningen med bastu och utomhusjacuzzis. Ni serveras ett glas mousserande vin med tilltugg och kan njuta av utsikten över Savannen, där de vilda djuren brukar gå och beta. Under kvällen får ni avnjuta en tvårätters middag i Eriksbergs restaurang Havsörnen, som är anpassad för mindre sällskap med höga förväntningar kring upplevelser av både mat och dryck. Här är det oväntade en förväntning.

Preliminärt program:
12.00-14.00: Samling. Grillning och lunch.
14.00: Incheckning i hotellet.
14.30: Guidad tur i safariparken.
16.00. Tillbaka på gården. 
16.00-19.00: Egentid med tillgång till relaxavdelningen. Ni serveras ett glas mousserande vin med tilltugg.
19.00: Middag.

Pris från 2 845 kronor per person med del i dubbelrum. I priset ingår grillmeny, guidad rundtur, tillgång till relaxavdelning, ett glas mousserande vin med tilltugg, tvårätters middag, logi en natt i Dammvillan och frukostbuffé. Dryck tillkommer.

Boka direkt här på sidan, genom att välja BOKA RUM här ovanför. Ni kan även boka genom att kontakta oss på 0454-56 43 30 eller reception@eriksberg.se
Ni kan boka till ytterligare en hotellövernattning så att ni ankommer redan på fredagen. Kontakta oss för mer information.

Nedan kan ni se bilder från när Sveriges mästerkock spelades in på Eriksberg, i november 2016.