The Whisky Experience

Provning av unika whiskysorter i exklusiv miljö

Den 26 maj 2017 erbjuder vi en exklusiv whiskyprovning, The Whisky Experience, i vår säkerhetsvilla Lily Croft, med extra hög service och kvalitet. Efter en välkomstdrink och kanapéer i gårdsmiljön, åker vi gemensamt ut till Lily Croft. Under färden finns möjlighet att se en del av parkens högvilt som vandrar fritt omkring i viltparken.
När vi kommer fram till Lily Croft, som ligger avskilt i en egen havsvik, väntar en unik provning med Mikael Lundén, som är brand ambassador på Diageo och en omtyckt provningsledare här på Eriksberg. Under provningen får varje whisky ta sin tid.
Därefter är det dags att avnjuta en fyrarätters middag, som Eriksbergs duktiga kockar har tillagat med kärlek och som serveras med noga utvalda viner. Mätta och belåtna, och med många nya smakupplevelser, är det dags för gemensam transport tillbaka till gården. Vi rekommenderar er att utöka upplevelsen med en övernattning i vårt hotell, för en god natts sömn mitt bland det vilda.

Kvällens program:
Kl 17.00: Ankomstmingel med ett glas champagne och kanapéer
Kl 17.30: Gemensam transport till Lily Croft
Kl 18.00: Whiskyprovning
Kl 19.45: Fyrarätters middag med vinpaket
Kl 22.30: Kaffe och tryffel
Kl 23.00: Gemensam transport till gården.

Pris 3 195 kronor per person. I priset ingår ett glas champagne, kanapéer, whiskyprovning, fyrarätters middag med vinpaket, kaffe och tryffel samt transport till Lily Croft fram och tillbaka. Då provningen hålls i Lily Croft har vi enbart plats för ett begränsat antal gäster.

Boka redan idag på på 0454-56 43 30 eller reception@eriksberg.nu  

Bilderna är från en whiskyprovning med Mikael Lundén som hölls i Säteriet på Eriksberg i november 2016. Foto: Mats Lind.