Söndagsmiddag i Säteriet

Avnjut en god middag bland det vilda!

Kom och avnjut en god söndagsmiddag i Säteriet på Eriksberg. Det är en serverad för- och varmrätt och kostar 295 kronor per person. Dryck tillkommer. Det finns möjlighet att köpa till efterrätt på plats för 125 kronor per person. Ankomst mellan klockan 12.00 och 14.00.
Förboka gärna, det kan ni göra direkt här på sidan genom att trycka på "BOKA BORD" här ovanför, välj restaurang Havsörnen. Ni kan även nå oss via telefon 0454-56 43 30 eller reception@eriksberg.nu

Välkomna till en söndagsmiddag bland det vilda!


Meny 2 april

  • Förrätt: Pocherad sejrygg, sparrispotatis, varmrökt sikrom, beurre blanc, citron, gurka, sjökorall och alger
  • Varmrätt: Vildsvinsrygg och varmrökt och kokt vildsvinsytterlår med potatisgratäng, löksky, syrad kål och rotfrukter

Meny 9 april

  • Förrätt: Fisk och skaldjurssoppa, tomat, dill, gräslök, smörstekt bröd och citroncrème
  • Varmrätt: Örtmarinerad och stekt bit av kronviltsinnanlåret med friterad potatis, kryddsmör, rostade grönsaker och viltsky

Meny 15 och 16 april (påskafton och påskdagen)

  • Förrätt: Lax och räkor med brynt smörsås, citron, sparris, sockerärter, rädisor och dill
  • Varmrätt: Kronviltsstek späckad med plommon, serveras med potatis, persiljecrème, sky smaksatt med schalottenlök samt lök och äpple

Meny 23 april

  • Förrätt: Fisk och skaldjursvariation, gurksoppa, prästostpaj och bröd
  • Varmrätt: Dovviltsinnanlår, frasig potatis, viltbuljong, persiljecrème, lök och enbär

Meny 30 april

  • Förrätt: Potatisvariation med sikrom, rödlök, gräslök, crème fraiche, citron och brynt smör
  • Varmrätt: Örtmarinerad och stekt bit av kronviltsinnanlåret med friterad färskpotatis, kryddsmör och vårprimörer