Söndagsmiddag i Säteriet

Avnjut en god middag bland det vilda!

Kom och avnjut en god söndagsmiddag i Säteriet på Eriksberg. Det är en serverad för- och varmrätt och kostar 295 kronor per person. Dryck tillkommer. Det finns möjlighet att köpa till efterrätt på plats för 125 kronor per person. Ankomst mellan klockan 12.00 och 14.00.
Förboka gärna, det kan ni göra direkt här på sidan genom att trycka på "BOKA BORD" här ovanför, välj restaurang Havsörnen. Ni kan även nå oss via telefon 0454-56 43 30 eller reception@eriksberg.nu

Välkomna till en söndagsmiddag bland det vilda!


Meny 26 februari

  • Förrätt: Fisk och skaldjurssoppa, tomat, dill, gräslök, smörstekt bröd och citroncrème
  • Varmrätt: Örtmarinerad och stekt lövbit av kronviltsinnanlåret med friterad potatis, kryddsmör, rostade grönsaker och viltsky

Meny 5 mars

  • Förrätt: Lax och skaldjursvariation, gurksoppa, prästostpaj och bröd
  • Varmrätt: Dovviltsinnanlår, frasig potatis, viltbuljong, persiljecrème, lök och enbär

Meny 12 mars

  • Förrätt: Pocherad sejrygg, sparrispotatis, varmrökt sikrom, beurre blanc, citron, gurka, sjökorall och alger
  • Varmrätt: Vildsvinsrygg och varmrökt och kokt vildsvinsytterlår med potatisgratäng, löksky, syrad kål och rotfrukter

Meny 19 mars

  • Förrätt: Fisk och skaldjurssoppa, tomat, dill, gräslök, smörstekt bröd och citroncrème
  • Varmrätt: Örtmarinerad och stekt lövbit av kronviltsinnanlåret med friterad potatis, kryddsmör, rostade grönsaker och viltsky

Meny 26 mars

  • Förrätt: Lax och räkor med brynt smörsås, citron, sockerärter, rädisor och dill
  • Varmrätt: Kronviltsstek späckad med plommon, serveras med potatis, persiljecrème, sky smaksatt med schalottenlök samt äpple

februari 2017