Helglunch

Unna er en god lunch bland det vilda!

Vi dukar upp Eriksbergs goda viltinspirerade husmanskost + efterrätt på buffé i Blekinges bästa restaurang Visenten. Ankomst mellan klockan 12.00 och 14.00, sittningstid två timmar.

Pris 295 kronor per person inklusive lunch, salladsbuffé, bröd, efterrätt och kaffe. Barn mellan åtta och tolv år betalar 145 kronor, barn mellan fyra och sju år betalar 20 kronor per år. Barn upp till tre år är gratis. Dryck tillkommer.
Förboka gärna då antalet platser är begränsat, det kan ni göra direkt här på sidan genom att trycka på "BOKA BORD" här ovanför, välj restaurang Visenten. Ni kan även nå oss via telefon 0454-56 43 30 eller reception@eriksberg.nu

Välkomna till en härlig lunch bland det vilda!


Meny 3-6 juni

  • Plommonspäckad stek av dovvilt med olika sorters potatis, ugnsrostade grönsaker och gräddsås (rårörda lingon, pressgurka, äppelmos och svartvinbärsmarmelad)
  • Bär- och fruktpaj med vispad vaniljgrädde

Meny 10-11 juni

  • Vilt Bourguignon”. Rödvinskokt fransyska av kronvilt med sidfläsk, champinjoner, syltlök och persilja, serveras med olika sorters potatis, ugnsrostade grönsaker, mustig rödvinssås och tryffel crème fraiche
  • Kladdkaka med bär och grädde

Meny 17-18 juni

  • Viltstek på dov/kronvilt, serveras med olika sorters varianter av potatis, ugnsstekta grönsaker och ansjovissmaksatt gräddsås (inlagd gurka, rödvinbärsgelé, svartvinbärsmarmelad, rårörda lingon och äppelmos)
  • Chokladmoussetårta med bärkompott

Med reservation för ändringar.