Jobba hos oss

Vill du också jobba för kundnöjdhet

Vi har idag en fantastisk personalstyrka på Eriksberg Hotel & Nature Reserve och då vi står inför många nya spännande projekt behöver vi utöka med ytterligare kompetenser. Nedan ser ni vad vi söker i dagsläget:

Husfru, tillsvidareanställning
Vi söker nu en husfru med mångårig erfarenhet av en arbetsledande position inom housekeeping från hotellverksamhet. Läs mer här>>

Kock, tillsvidareanställning 
Vi söker en kock för fine dining som tillsammans med oss vill leverera mat och service utöver det vanliga och överträffa gästens förväntningar gång på gång. På Eriksberg brinner vi för att ge våra gäster service utöver det vanliga, maten håller hög gastronomisk profil och kryddas med exklusiva gästspel och teman, menyn är varierande över säsong. Då vi står inför nya spännande projekt, med ny entré och nya boenden ute i safariparken, måste du också vara öppen för förändringar i arbetet och se möjligheterna med nya arbetsuppgifter.
Vi söker en kock som vill vara med och utveckla vår verksamhet vidare tillsammans med ett redan härligt, engagerat och glatt gäng. Du är utbildad kock, 3-4 års erfarenhet är meriterande, du är driven, engagerad och önskar utveckling i din arbetsroll, du kan svenska, flytande i tal och skrift samt engelska i tal samt har körkort.
Varaktighet: Tillsvidare med 6 månaders provanställning. Arbetstid: Heltid, varierande arbetsid. Lön: Fast lön/Enligt ÖK
Vi rekryterar löpande och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Märk ansökan kock 2017. Bifoga CV med referenser + personligt brev till bo.svensson@eriksberg.se
För frågor kontakta vår kökschef: jesper.karlsson@eriksberg.se

Extra städpersonal med möjlighet till fast tjänst
Vi räknar med en mycket intensiv sommarsäsong och behöver nu förstärka vårt duktiga städteam med extra personal. Läs mer här>>

Erfaren serveringspersonal med sommelierprofil, fast tjänst
Vi söker en erfaren person med bar/sommelier- och serveringskunskap till vårt restaurangteam. Vi söker dig som har mångårig erfarenhet i bar och restaurang och som brinner för att ge våra gäster bästa möjliga service. Du är en person som får saker gjorda. Med en positiv anda, hög stresstålighet och flexibilitet blir du en viktig del i vårt restaurangteam.
Du måste ha minst 3 års erfarenhet av restaurangbranschen, du har kompletta kunskaper inom serveringsyrket, du är en ordningsam problemlösare som kan arbeta både kvällar och helger. Du skall kunna svenska, flytande i tal- och skrift samt engelska i tal. Är du utbildad sommelier eller bartender är det ett plus. Du har körkort.
Vi ser att du behärskar och har dokumenterad erfarenhet både från bar och restaurang. Du har en aktiv del i den fortlöpande utbildningen av vår personal för dryck, servering och service. Du kan på en proffsig nivå, leda dryckesprovningar samt vara delaktig mot restaurangchefen och hans utveckling av vinkällaren. Du kan självständigt inventera drycker i Eriksbergs olika restauranger.
Tjänsten är en fast anställning på 100 % med start omgående. Arbetstiden är varierande. Lön, enligt avtal. Provanställning 6 månader.
Märk ansökan: Bar & servering EVN 2017. Bifoga CV med referenser + personligt brev till bo.svensson@eriksberg.se.
För frågor, kontakta vår restaurangchef: philip.roslund@eriksberg.se

mån tis ons tors fre lör sön
29
30
31
1
2
3
4
 
 
 
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2