Dagens lunch

Viltinspirerad husman bland det vilda

Vi serverar dagens viltinspirerade lunch i restaurang Visenten, måndag till fredag, med ankomst mellan klockan 11.30-14.00 (med reservation för ändringar). Vi har drop-in på dagens lunch, det händer ibland att restaurangen är fullbokad, abonnerad eller av andra orsaker håller stängt. Vi rekommenderar därför att ni förbokar ert bord för att vara garanterad plats. Det kan ni göra direkt här på sidan genom att trycka på "BOKA BORD" här ovanför. Välj restaurang Visenten. Ni kan även nå oss via telefon 0454-56 43 30 eller reception@eriksberg.se 

  • Dagens lunch inklusive soppa, salladsbuffé, bröd och kaffe: 145 kronor per person
  • Dagens soppa inklusive salladsbuffé, bröd och kaffe: 85 kronor per person
  • Veckans dessert: 105 kronor per person

­­Välkomna till en lunch bland det vilda!


Meny vecka 21

  • Måndag 22 maj: Vildsvinsstek med kokt potatis, äppelcidersås, syrad lök och sommarkål.
  • Tisdag 23 maj: Fisk och skaldjursgryta på lax, torsk, räkor och musslor, serveras med dillkokt färskpotatis och citroncrème.
  • Onsdag 24 maj: Kronviltsinnanlår med bacon och ost serveras med hasselbackspotatis, gräddsås och lingonsylt.
  • Torsdag 25 maj (Kristi himmelsfärds dag): Tvårätters lunch 325 kronor. Läs mer>>
  • Fredag 26 maj: Stekt panerad benfri kotlett av vildsvin med friteras färskpotatis, pepparsås, baljväxter och svamp.
  • Veckans dessert 105 kr: Gräddglass med inkokta russin i rom med choklad.

Meny vecka 22

  • Måndag 29 maj: Stekt fläsk av tamgris men varmrökt och rimmat vildsvinsytterlår med kokt färskpotatis, löksås och rårörda lingon.
  • Tisdag 30 maj: Viltsteksbuffè 295 kronor. Läs mer>>
  • Onsdag 31 maj: Sötsyrlig och krämig gryta på vildsvin med smakerna ättika, socker och dill. Serveras med kokt potatis och rotfrukter.
  • Torsdag 1 juni: Örtkryddad färsbiff på Linderödssvin med rostad potatis, citron och gräslökssås, samt sallad på matvete, lök och örter.
  • Fredag 2 juni: Schnitzel på innanlår från kronvilt med ört glacerad potatis, citronsås och gröna ärter.
  • Veckans dessert 105 kronor: Vaniljglass med marinerade jordgubbar.