Dagens lunch

Viltinspirerad husman bland det vilda

Vi serverar dagens viltinspirerade lunch i restaurang Visenten, måndag till fredag, med ankomst mellan klockan 11.30-14.00 (med reservation för ändringar). Vi har drop-in på dagens lunch, det händer ibland att restaurangen är fullbokad, abonnerad eller av andra orsaker håller stängt. Vi rekommenderar därför att ni förbokar ert bord för att vara garanterad plats. Det kan ni göra direkt här på sidan genom att trycka på "BOKA BORD" här ovanför. Ni kan även nå oss via telefon 0454-56 43 30 eller reception@eriksberg.se 

  • Dagens lunch inklusive soppa, salladsbuffé, bröd och kaffe: 145 kronor per person
  • Dagens soppa inklusive salladsbuffé, bröd och kaffe: 85 kronor per person
  • Veckans dessert: 105 kronor per person

Meny vecka 47

  • Måndag: Fetaostfylld viltfärslimpa med krämig tomatsås, rostad potatis och oliver.
  • Tisdag: Rotmos och rimmad vildsvinsstek med smörad sky och senap.
  • Onsdag: Abonnerat
  • Torsdag: Krämig gryta på skav av dov- och kronvilt med potatispuré, svamp och rårörda lingon.
  • Fredag: Lövbiff på dovviltsinnanlår med rödvinssky, vitlökssmör och friterad potatis.
  • Veckans dessert 105 kr: Kladdkaka med bärkompott och grädde

Meny vecka 48

  • Måndag: Viltköttbullar med gräddsås, kokt potatis och rårörda lingon
  • Tisdag: Krämig gryta på viltskav med svamp och potatisstomp samt rårörda lingon
  • Onsdag: Stekt torsk med ägg, räkor, pepparrot och brynt smör och kokt potatis
  • Torsdag: Isterband på dov- och kronvilt med senapsstuvad potatis och rödbetor
  • Fredag: Vildsvinsinnerfilé med bearnaisesås, tomatconcassé, lökringar och klyftpotatis
  • Veckans dessert 105 kr: Kladdkaka med vaniljglass

­­Välkomna till en lunch bland det vilda!

november 2017